Dani Oțil, motivul pentru care pleacă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine îi va lua locul

07 09. 2024, 15:37

Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care pleacă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine îi va lua locul în matinalul de la Antena 1.

Dani Oțil a acceptat din nou provocarea de a fi parte din proiectul  ”Power Couple”, după ce în primul sezon a fost prezentator. Cât lipsește de la Neatza, locul îi va fi ținut de Florin Ristei, care e oricum e o prezență constantă în emisiune. Însă, de data aceasta, Florin Ristei va fi prezentator principal, alături de Răzvan Simion.

„Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza. Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani. Și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi de la Neatza”, a declarat Dani Oțil despre decizia de a participa la ”Power Couple”.

Dani Oţil, poveste de dragoste cu o colegă de la Neatza?

La un moment dat, s-a zvonit că ar fi avut o relație cu o colegă de breaslă, care era ceva mai tânără decât celelalte femei din viața lui. Este vorba despre Miruna Lică, fosta reporteriță de la Neatza cu Răzvan și Dani. La acea vreme, moderatorul Tv nu a confirmat, dar nici nu a infirmat presupusa idilă.

 „Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat.

Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă, în alb, pe numele Mihaelei”, scria Dani Oțil pe rețelele de socializare, la acea vreme.

foto: social media